بنگاه مشاورین املاک

در این وبلاگ گروهی از بهترین مشاورین املاک اصفهان و تهران را به شما معرفی میکنیم

بنگاه مشاورین املاک

در این وبلاگ گروهی از بهترین مشاورین املاک اصفهان و تهران را به شما معرفی میکنیم

همه چیز درباره مکمل بدنسازی


برخی از بدنسازان و ورزشکاران از مکمل‌های بدنسازی در اصفهان برای بهبود قدرت، توده عضلانی و انرژی خود استفاده می‌کنند. با این حال، بسیاری از این نوع محصولات حاوی مواد مضر هستند. همچنین، برای برخی از مواد از جمله گلوتامین، کولین، متوکسی ایزوفلاوون، کورستین، آسپارتات روی/منیزیم، اکسید نیتریک و ال-آرژنین، شواهد واضحی مبنی بر بهبود عملکرد ورزشی وجود ندارد.

چه مکمل‌های غذایی توسط NCAA ممنوع است؟

انجمن ملی ورزش‌های دانشگاهی NCAA  فهرستی از مواد ممنوعه را تهیه می‌کند و توضیح می‌دهد که برخی از مکمل‌های غذایی ممکن است حاوی مواد ممنوعه‌ای باشند که در برچسب محصولات ذکر نشده‌اند. BMPEA  یک فن اتیل آمین و DMAA دی متیل آمیل آمین دو نمونه از مواد ممنوعه توسط NCAA هستند. اطلاعات بیشتر در مورد BMPEA و DMAA در زیر آورده شده است.

آیا مکمل‌های غذایی ضروری هستند؟

بسیاری از ما می‌توانیم تمام نیازهای غذایی خود را از طریق غذا تامین کنیم. ارائه دهندگان مراقبت‌های بهداشتی مکملی را در صورت نیاز توصیه می‌کنند؛ برای مثال، ویتامین D - اگر زیاد آفتاب نمی‌خورید و ویتامین D کمی دارید، یا ویتامین B12 - اگر در جذب ویتامین B12 از غذا مشکل دارید از جمله بسیاری از افراد بالای 50 سال و آن‌ها.

کراتین چیست؟

کراتین یک آمینو اسید تولید شده توسط بدن و یک مکمل غذایی محبوب به شمار می‌آید. ممکن است تا حدودی اثرات ورزش بر قدرت، توده عضلانی و استقامت را افزایش دهد. اما کراتین می‌تواند برخی از عوارض جانبی کوتاه مدت داشته باشد و اثرات بلند مدت آن به خوبی مورد مطالعه قرار نگرفته است.

آیا کراتین بی خطر است؟

گزارش‌هایی وجود دارد که کراتین ممکن است عملکرد کبد و کلیه را مختل کند. کراتین همچنین با افزایش خطر ابتلا به سندرم کمپارتمان مرتبط است، وضعیتی که در آن فشار در محفظه عضلانی ایجاد می‌شود و از جریان خون جلوگیری می‌کند. افرادی که در معرض خطر مشکلات کلیوی هستند باید قبل از استفاده از کراتین با پزشک خود مشورت کنند و در حین استفاده از آن به دقت تحت نظر باشند.

هیچ داده ای وجود ندارد که ایمنی کراتین را در کودکان یا نوجوانان مستند کند. آکادمی اطفال آمریکا و کالج آمریکایی پزشکی ورزشی هشدار می‌دهند که نوجوانان نباید از مکمل‌های تقویت کننده عملکرد، از جمله کراتین، به دلیل خطرات احتمالی برای سلامتی استفاده کنند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد